top of page
DSCF5854.jpg

Lyhytterapia

Palvelumme toteutuvat ympäri vuoden pääasiassa määrätyissä luontoympäristöissä Varsinais-Suomen alueella. Asiakkaan fyysinen kunto ei ole esteenä luontoterapiaan hakeutumiselle, vaan toimimme asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Meistä jokainen kokee elämässään erilaisia haasteita, kuten ahdistusta, haasteita läheisissä ihmissuhteissa, uupumusta, urapaineita tai työelämän haasteita. Myös suru tai itsensä arvostamiseen liittyvät asiat voivat lisätä mielen kuormaa. Lyhytterapiassa voit itse määrittää, mitä asioita haluat terapiakäynneillä käsitellä. Myöskään käyntikertojen määrään ei tarvitse ennalta sitoutua, vaan voimme sopia käyntien ajankohdasta ja määrästä tarpeesi mukaan. 

Tapaamisia voi olla  esimerkiksi 1-15 kertaa.

Tapaamiset toteutuvat luontoympäristössä Salossa (Vuohensaari ja Tupurin alue) tai Paimiossa (Hiekkahelmi). Liikumme luonnossa asiakkaan toiveen mukaan, tai vaihtoehtoisesti voimme etsiä rauhaisan paikan johon istahtaa. Tarvittaessa käytettävissä on  vastaanottohuone Salossa. Voimme myös sopia erikseen tapaamisesta sinulle tärkeässä luontoympäristössä Varsinais-Suomen alueella (km korvaus).

Luontoympäristöissä liikuttaessa, huolehdithan säänmukaisesta pukeutumisesta ja tapaturmavakuutuksesi voimassaolosta.

Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

Luethan yleiset varausehdot, jotka hyväksyt varaushetkellä.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Yksilötapaamiset

Terapiassa saat rauhaa ja tilaa omille ajatuksille, olipa tilanteesi millainen tahansa. Luontoterapian keinot antavat aikaa asioiden ja tilanteiden tarkastelemiselle omasta näkökulmastasi, ilman arvottamista. Ammattilainen kulkee rinnallasi ja terapian edetessä saat uusia näkökulmia sekä konkreettisia luonnon tarjoamia esimerkkejä erilaisiin tilanteisiin.  Yhdistän työssäni kasvatus- ja käyttäytymistieteen osaamiseni luontoterapian menetelmiin.

 

Mikään asia tai tilanne ei ole terapiaan hakeutumiseksi vääränlainen. Prosessin edetessä voimme  yhteisesti tarkastaa tavoitteitamme ja vastata mahdollisesti muuttuviin tarpeisiin.  

75 min. 100€

Tutustuminen 0€

Paritapaamiset

Terapiassa saatte aikaa ja tilaa pohtia yhteisesti parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä luonnon rauhassa ammattilaisen kanssa. Luonto ympäristönä tarjoaa sallivuutta ja turvaa haastavienkin kysymysten tarkasteluun.

 

Esimerkiksi samanlaisina toistuvat riitatilanteet tai yhteyden katoaminen arjen kiireissä voivat aiheuttaa toimimattomuutta parisuhteessa. Parisuhteen haastetilanteet tarvitsevat tasapuolista kommunikointia ja asioiden käsittely ammattilaisen läsnäollessa voi tukea molempien kuulluksitulemisen kokemusta.

90min. 120€

Tutustuminen 0€

Varaa aika lyhytterapiaan:

TerapiataloLuonto-Satu-Säilä.jpg

Satu Säilä

KM, Luontoterapeutti sertifioitu, SLY (R)  satu.saila@terapiataloluonto.fi

044 247 5256

TerapiataloLuonto-Palvelut-Yrityksille-Ja-Yhteisöille_edited.jpg
bottom of page