top of page
terapiataloluonto-etusivu.jpg

Seniorit

Senioreille suunnatut palvelumme toteutuvat ympäri vuoden pääasiassa määrätyissä luontoympäristössä Salossa (Vuohensaari ja Tupurin alue) tai Paimiossa (Hiekkahelmi). Liikumme luonnossa asiakkaan toiveen mukaan, tai vaihtoehtoisesti voimme etsiä rauhaisan paikan johon istahtaa.  Asiakkaan fyysinen kunto ei ole esteenä luontoterapiaan hakeutumiselle, vaan toimimme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.  Tarvittaessa käytettävissä on  vastaanottohuone Salossa. Voimme myös sopia erikseen tapaamisesta sinulle tärkeässä luontoympäristössä Varsinais-Suomen alueella (km korvaus). 

Senioreille suunnatuissa palveluissamme haluamme ennen kaikkea tuoda hyvinvointia ja iloa arkeen sekä voimaa ja tukea elämänmuutoksiin. 

 

Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.  

Luontoympäristöissä liikuttaessa, huolehdithan säänmukaisesta pukeutumisesta ja tapaturmavakuutuksesi voimassaolosta.

Luethan yleiset varausehdot, jotka hyväksyt varaushetkellä.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Luonnon Viisaus

Kuvaus: Yksilöllisiä luontokävelyitä luontopoluilla, joiden aikana tarjoutuu mahdollisuus valmennuksellisiin keskusteluihin. Kävelyn aikana keskitytään mielen ja kehon rentoutumiseen luonnon äärellä sekä käsitellään sinun toiveesi mukaan erilaisia elämän haasteita ja tavoitteita kuten surua yksinäisyyttä tai omanarvontunnetta.
Sisältö: Tapaamisympäristöinä rauhallisia, kauniita kävelyreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden yksityisiin ja syviin keskusteluihin. Hyödynnetään luonnon elementtejä, kuten metsää, vettä ja hiljaisuutta asiakkaan hyvinvoinnin tukemisessa.

 

Valmennus:

60 min. 60€

Metsän Voima - Liikuntaa ja Luontoterapiaa Ryhmässä

Kuvaus: Kokonaisuus yhdistää luontoterapian ja liikunnan, tarjoten mahdollisuuden ylläpitää fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Ohjelma sisältää ohjattuja luontokävelyitä, kevyitä liikuntaharjoituksia ja luonnon havainnointia (tietoinen läsnäolo).
Sisältö: Säännölliset tapaamiset esim. 3-5 krt, joissa tehdään reflektoivia ja havainnoivia luontokävelyitä ja kevyitä venyttelyharjoituksia. Luontoterapeutti ohjaa myös läsnäolo- ja hengitysharjoituksia luonnon keskellä.
Hyödyt: Parantaa fyysistä kuntoa, edistää liikkuvuutta, vähentää stressiä ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnosta turvallisessa ympäristössä yhdessä.

 

Alk. 35€/hlö/krt (min. 5 osallistujaa)

Kysy ryhmien palveluista lisää!

Elämänmuutos Luonnon Tuella

Kuvaus: Yksilölliset terapiatapaamiset luonnossa, joissa keskitytään asiakkaan kokemiin elämänmuutoksiin ja -haasteisiin, kuten eläkepäivien alkamiseen tai muutoksiin kehossa, kuten sairastumiseen. Myös yksin jääminen tai muutto voivat olla omassa elämässä kriisin paikkoja. Luontoterapeutin tukemana asiakas tutkii omia voimavarojaan ja löytää keinoja sopeutua muutoksiin rauhassa luonnon keskellä.
Sisältö: Hyödynnetään luonnon symboliikkaa ja elementtejä elämänmuutosten käsittelyssä ja ymmärtämisessä. Tapaamisten aikana voidaan esimerkiksi tehdä reuntoutumis-  ja mielikuvaharjoituksia, jotka madaltavat kynnystä uuden tilanteen hyväksymiseen ja aloittamiseen. Käytetään luonnon tarjoamaa rauhaa ja tilaa ajatusten selkiyttämiseen.

 

Lyhytterapia

 75 min. 85 €

Elämän Tarinat - Luontoa ja Muistojen Herättelyä Ryhmässä

Kuvaus: Kokonaisuus keskittyy muisteluun ja elämäntarinoiden jakamiseen luonnon keskellä. Luontoterapeutti ohjaa retkiä luonnon metaforiin perustuen. Osallistujat voivat kertoa muistojaan ja reflektoida elämäänsä luonnon tukemana.
Sisältö: Luontokävelyitä tai luontoympäristössä viipymisiä, joissa on teemoina elämän eri vaiheet ja tärkeät muistot. Retkien aikana voidaan tehdä ohjattuja muisteluharjoituksia, keskustellaan ryhmässä ja jaetaan tarinoita luonnon inspiroimissa ympäristöissä.
Hyödyt: Vahvistaa yhteisöllisyyttä, tarjoaa mahdollisuuden jakaa ja kuulla elämän tarinoita, edistää henkistä hyvinvointia ja luo merkityksellisiä kokemuksia luonnon äärellä.

Alk. 35/hlö/krt (min. 5 osallistujaa)

Kysy ryhmien palveluista lisää!

Kysy lisää ja varaa aika:

TerapiataloLuonto-Satu-Säilä.jpg

Satu Säilä

KM, Luontoterapeutti sertifioitu, SLY (R)  satu.saila@terapiataloluonto.fi

044 247 5256

TerapiataloLuonto-Palvelut-Yrityksille-Ja-Yhteisöille_edited.jpg
bottom of page