top of page
TerapiataloLuonto-etusivu-kaarna_edited.jpg

Psykologipalvelut

Tapaamiset 1-15 kertaa. Psykologi auttaa terveydenhuollon ammattihenkilönä tilanteissa, joissa koet että omat keinosi eivät enää riitä mieltäsi kuormittavien asioiden ratkaisemiseksi. Tapaamiset toteutuvat pääasiassa ympäri vuoden luontoympäristössä Paimiossa. Voimme myös sopia erikseen tapaamisesta sinulle tärkeässä luontoympäristössä Varsinais-Suomen alueella (km korvaus). Psykologipalvelut ovat arvonlisäverottomia.

Luontoympäristöissä liikuttaessa, huolehdithan säänmukaisesta pukeutumisesta ja tapaturmavakuutuksesi voimassaolosta.

 

Luethan yleiset varausehdot, jotka hyväksyt varaushetkellä.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Yksilötapaamiset

Psykologin tapaamisissa saat keskusteluapua ja -tukea tilanteissa, joissa koet, että omat keinosi eivät enää riitä mieltäsi kuormittavien asioiden ratkaisemiseksi. Yhdistän työssäni psykologin ammattitaitoni luontoterapeutin osaamiseen, mikä mahdollistaa monipuolisen ja laajan näkökulman asioiden ja tilanteiden tarkasteluun. Voin auttaa sinua terveydenhuollon ammattihenkilönä yhdessä ympäröivän luonnon kanssa. Käytännössä tapaamiset toteutuvat pääsääntöisesti kanssasi yhdessä sovituissa luontoympäristöissä.

60 min. 120€  

90 min. 160€

Perhe- ja Paritapaamiset

Psykologin tapaamiset voidaan toteuttaa myös pari- tai perhetapaamisina silloin kun koette, että tarvitsette ammattilaisen apua parisuhteen tai perheen yhteisten haasteiden käsittelyyn. Pari- ja perhetapaamiset toteutuvat pääsääntöisesti kanssanne yhteisesti sovituissa luontoympäristöissä.  Luontoympäristössä toimiminen tarjoaa psykologin keskusteluavun lisäksi luonnon tarjoamia mahdollisuuksia uusiin näkökulmiin ja oivalluksiin.

60 min. 160€

90 min. 180€

Kysy lisää ja varaa aika:

TerapiataloLuonto-Marjaana-Leino.jpg

Marjaana Leino

PsM, Luontoterapeutti sertifioitu, SLY (R)  marjaana.leino@terapiataloluonto.fi

TerapiataloLuonto-Palvelut-Yrityksille-Ja-Yhteisöille_edited.jpg
bottom of page